Зимова новинка для електромобілів шина Hankook Winter i*cept iON

19 июля 2022 г.

 

Забезпечує найкраще зчеплення з дорогою в зимових умовах. Має покращену стійкість на поворотах завдяки технології EV Contour. Технологія Hankook EV Contour збільшує жорсткість шини на поворотах на 7%, значно покращуючи керованість електромобіля на всіх зимових дорогах.

Жорсткість протектора оптимізована за рахунок використання 2D-канавок у центрі та 3D-канавок у навколишніх блоках. Також забезпечено подальше зниження опору коченню, що дозволяє заряджати менше, кататися довше. Аеродинамічний профіль Winter i'cept iON (і X) також знижує шум. V-подібний малюнок зимової i'cept iON (і X) розсіює дорожній шум завдяки поперемінному руху внутрішнього та зовнішнього блоків, що торкаються дороги, це також забезпечує додаткове зчеплення на снігу. Завдяки використанню шумопоглинаючої речовини шум усередині камери шини знижується до 9 дБ.

Шини Winter i*cept iON (і X) отримали гідний рейтинг LRR завдяки використанню вдосконаленого складу та оптимізованої технології вулканізації шин Hankook, яка однаково покращує всі частини шини.